Fysiotherapie – Huisartsenpraktijk Endel en Bruinsma – Naarden
Header afbeelding
Comeniuslaan 14 1412GP Naarden Tel:035-6951807

Fysiotherapie

Marion Muller

Marion is fysiotherapeut en heeft als specialiteit o.a. ritmische massage. Dit is een fysiotherapeutische benadering, die is ontwikkeld vanuit de antroposofische geneeskunde. Afspraken voor fysiotherapie en ritmische massage kunt u na verwijzing bij haar zelf maken.
Fysiotherapie wordt meestal vanuit de aanvullende verzekering (deels) vergoed. Info hierover kunt u vragen aan uw fysiotherapeut. U kunt de folder met informatie over de fysiotherapie downloaden via de link  Folder Fysiotherapie 2023

Contact Marion: 06 – 40 35 22 50

Remko van Groenigen

Foto's: Wie zijn de therapeuten | Foto's | Widar gezondheidscentrum Zeist

Bij mij kunt u terecht voor antroposofische fysiotherapie en algemene fysiotherapie. Ritmische massage en bewegingstherapie zijn de belangrijkste behandelvormen binnen de antroposofische fysiotherapie. Binnen de algemene fysiotherapie heb ik me gespecialiseerd in het myofasciaal pijnsyndroom (MPS), de hierbij horende triggerpoints kunnen worden behandeld met Dry Needling. Als MPS gediplomeerd behandelaar ben ik breed geschoold op alle spieren aan het musculoskeletaal systeem. Daarnaast heb ik ook de officiele KinesioTaping gevolgd; de werking berust op activering van neurologische en circulatoire systemen.
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdagmiddag en vrijdag. Indien noodzakelijk behandel ik ook aan huis.

Contact Remko: 06 – 48 68 32 21 | info@rvgf.nl  | www.rvgf.nl