Afspraken – Huisartsenpraktijk Endel en Bruinsma – Naarden
Header afbeelding
Comeniuslaan 14 1412GP Naarden Tel:035-6951807

Afspraken

Dagelijks kunt u via de assistentes telefonisch een afspraak maken op het spreekuur. In verband met de planning verzoeken wij u in de ochtend te bellen voor een afspraak. Een standaardconsult duurt 10 minuten. Meestal kunnen zo één probleem of een paar korte vragen beantwoord worden. Als u meer tijd nodig heeft, bespreekt u dan met de assistente of dit mogelijk is binnen één afspraak.

U kunt voor een eenvoudige klacht/vraag een online afspraak inplannen bij Madelon Rodenburg, Gabriëlla van Osch of Renske Bruinsma. Indien u meerdere zaken wilt bespreken, of een ingewikkeldere vraag hebt, vragen wij u om via de assistente een afspraak te plannen.

Indien u om medische redenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kan de arts ook huisbezoeken afleggen. In verband met de planning graag de huisbezoeken aanvragen voor 10.00 uur. Voor spoedvisites kunt u uiteraard altijd bellen.

Labuitslagen kunt u inzien via de website via uw patiëntenportaal. U kunt voor korte vragen gebruik maken van het e-consult op onze website. Dit kan via uw persoonlijke patiëntenomgeving. We proberen u zo snel mogelijk te  antwoorden.